×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Μοιράσου… Η λέξη μιας εποχής όπου όλοι θέλουν να γνωρίζουν, να συμμετέχουν, να επικοινωνούν.
Μοιράσου… Η λέξη μιας επικοινωνίας για μια εποχή όπου όλα λειτουργούν αμφίδρομα γιατί κανείς δεν θέλει να μένει παθητικός δέκτης.

Μοιράσου… Share… 4Share

4Share… Το όνομα μιας κολλεκτίβας επικοινωνίας (Κοιν.Σ.Επ.) που γεννήθηκε σε/για αυτήν την εποχή του μοιράσματος. Τέσσερις επαγγελματίες που ξέρουν καλά πώς να μοιραστείτε με τον κόσμο αυτό που κάνετε, αυτό που ξέρετε, αυτό που θέλετε.
4Share… Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση.

4Share… Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Η 4Share προσφέρει:
• Επικοινωνιακό σχεδιασμό.
• Διαμόρφωση διαφημιστικών εκστρατειών
• Υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών στο διαδίκτυο.
• Παραγωγή εντύπων, αφισών και λογοτύπων.
• Διαχείριση λογαριασμών social media.
• Κατασκευή web site
• Συγγραφή κειμένων ταυτότητας και διαφημιστικών άρθρων

Featured projects

Επικοινωνήστε μαζί μας

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου