×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Strategy

Strategy and consulting

Έχοντας επωμιστεί μεγάλης κλίμακας ανάλογα καθήκοντα στο παρελθόν, οι άνθρωποι της 4share αναλαμβάνουν την επικοινωνιακή στρατηγική σας, αλλά και την συμβουλευτική σε θέματα επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

Μαζί θέτουμε τους στόχους, επινοούμε την κεντρική ιδέα, ορίζουμε τα βήματα, επιλέγουμε με ακρίβεια το κοινό και τα κατάλληλα επικοινωνιακά εργαλεία για να του απευθύνουμε. Παρακολουθούμε την εφαρμογή της στρατηγικής και αν χρειαστεί την τροποποιούμε κατάλληλα.

Campaigns

Όταν έρθει η ώρα των διαφημιστικών εκστρατειών, η 4Share  μπορεί να φέρει σε πέρας σύνθετα έργα κάθε κλίμακας με ποιότητα και ταχύτητα.

Από τη δημιουργική ιδέα έως το διαφημιστικό άρθρο, το σποτ, το poster, το flyer, την παρουσία στο διαδίκτυο και την οργάνωση του πιο απαιτητικού event, η 4share και το δίκτυο συνεργατών μας, σας εξασφαλίζει την άρτια υλοποίηση μιας επικοινωνιακής στρατηγικής δίνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τη βέλτιστη αξιοποίηση του προϋπολογισμού του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου