×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Digital Marketing

Social media & digital marketing

Η διαχείριση των προσωπικών μας λογαριασμών μπορεί να είναι απλή υπόθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ίδιο συμβαίνει με επαγγελματικούς λογαριασμούς και σελίδες ή με την διαφήμιση και προώθηση στο google, το facebook, το twitter ή το Instagram. Συμβαδίστε με τις τάσεις της εποχής, μην αφήνετε τίποτα στην τυχή.

Social media experts

Σχεδιάζουμε, διαχειριζόμαστε και παρακολουθούμε τους επαγγελματικούς   λογαριασμούς και τις σελίδες σας στα social media.

Επιτυγχάνουμε τη μέγιστη απήχηση στο πλέον συναφές κοινό, δημιουργώντας σταθερούς επικοινωνιακούς διαύλους, και συμβαδίζοντας με την κουλτούρα των χρηστών.

Μέσα από πρωτότυπο λεκτικό περιεχόμενο και εικαστικό περιβάλλον, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε μέσου, αλλά και με τεχνικές προώθησης όπως οι διαγωνισμοί, πετυχαίνουμε υψηλού επιπέδου αμφίδρομη επικοινωνία και γινόμαστε το επίκεντρο της συζήτησης.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες digital marketing

Κάθε βολή πρέπει να βρίσκει τον ακριβή στόχο της, κάθε διαφημιστική κίνηση πρέπει να αξίζει στο ακέραιο τους πόρους που δαπανιούνται για αυτή.

Με λεκτικά και γραφικά, βίντεο και κινούμενη εικόνα (gif) που τραβάνε την προσοχή και αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία στόχευσης, αλλά και τα κατάλληλα διαφημιστικά εργαλεία και μορφές για τους στόχους του κάθε διαφημιζόμενου, καθώς και με συνεχή έλεγχο των αποτελεσμάτων και αλλεπάλληλες προσεγγίσεις του επιθυμητού κοινού και των καλύτερων τιμών, η 4share σας εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα στις διαφημιστικές εκστρατείες σας στο διαδίκτυο.

• AdWords - Google Display Network (GDN), Google Search
• Facebook and Instagram ads
• E-mail marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου