Εκδόσεις Κέδρος

Ο Κέδρος είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Ανασυγκροτήσαμε και διαχειριστήκαμε τα social media του την περίοδο Νοέβριος 2015 - Νοέμβριος 2016.

Διαμορφώσαμε τη διαχείριση των social media λαμβάνοντας υπόψη τέσσερις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, τις ιδιαίτερες επικοινωνιακές απαιτήσεις των συγκεκριμένων μέσων. Δεύτερον, την ανάγκη εκσυγχρονισμού της εικόνα του οίκου. Τρίτον, την επικοινωνιακή υποστήριξη του συμβολικού φορτίου που φέρει ένας τόσο ιστορικός οίκος. Τέταρτον, την επιλογή να στηριχτεί εμπορικά μεγάλος αριθμός τίτλων.

Χαράξαμε τη γενική γραμμή της διαχείρισης των social media, αναμορφώσαμε την παρουσία σε Facebook και twitter, ανοίξαμε σελίδα στο Instagram, δημιουργήσαμε τα εικαστικά και συντάξαμε τα λεκτικά των καθημερινών δημοσιεύσεων, οργανώσαμε διαφημιστική προώθηση της σελίδας στο Facebook στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό, οργανώσαμε διαφημιστική προώθηση συγκεκριμένων βιβλίων στο Facebook στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό.

Ακόμα, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σε αυτό το διάστημα τρεις διαφημιστικές εκστρατείες.

Ενδεικτικά, για το καλοκαίρι του 2016 διαμορφώσαμε την καμπάνια λαμβάνοντας υπόψη τέσσερις βασικές παραμέτρους:

Πρώτον, την ανάγκη γνωστοποίησης στο αναγνωστικό κοινό των και καινούργιων τίτλων του οίκου. Δεύτερον, το σχηματισμό προτάσεων-πακέτων που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να κάνουν τις επιλογές τους από μια τεράστια γκάμα βιβλίων. Τρίτον, τη δημιουργία μιας εικόνα ξεγνοιασιάς όπως ταιριάζει στις καλοκαιρινές διακοπές. Τέταρτον, την ταυτόχρονη επικοινωνιακή υποστήριξη του συμβολικού βάρους που έτσι κι αλλιώς έχει ένας τόσο ιστορικό οίκος.

Χαράξαμε τη γενική γραμμή της εκστρατείας, διαμορφώσαμε το concept της φωτογράφισης, συντάξαμε τα κατάλληλα λεκτικά, δημιουργήσαμε τα ψηφιακά πόστερ, οργανώσαμε διαφημιστική προώθηση στο Facebook στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό, οργανώσαμε διαφημιστική προώθηση στο Goggle Display Network στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό, ακολουθήσαμε μεθόδους remarketing για να επαναληφθεί το διαφημιστικό μήνυμα σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον.

 

Παραγωγή βίντεο για την προώθηση νέου παιδικού βιβλίου στο facebook

 

Newsletter

 

 

#selides_stin_ammo - Καμπάνια Καλοκαίρι 2016

 

                 

 

Καμπάνια Άνοιξη 2016

Γιορτές στον Κέδρο - Καμπάνια Χριστούγεννα 2015

Post σε fb και instagram

Διοργάνωση εκδήλωσης - αφιέρωμα 50 χρόνια ακυβέρνητες πολιτείες

Σχετικά Projects

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου